Föreläsning 

Psykisk ohälsa. Ångest eller depression, är något som nästan alla stöter på någon gång i livet, antingen som anhörig eller genom att själv drabbas. Att detta är något som fortfarande är något människor inte vågar pratar om är något Joel Jonsson vill öppna upp samtalet kring. Han menar att en av anledningen för den som är sjuk är just för att man inte vågar prata om Psykisk ohälsa . Genom att öppna upp ett samtal kring ohälsa göra att fler vågar erkänna sitt månde. Joel tar upp sätt som hjälper en att hantera den vardaglig stress som finns. med hjälp av träning och rörelse. 

Gripande historier från verkliga livet blandat med fakta och vetenskap.  

Ta ett steg i rätt riktning boka en gripande föreläsning. 

Referensord.

Vi på Montessoriskolan Globen kan verkligen rekommendera Joel och Health First som föredragshållare. Vid temaveckor om fysisk och psykisk hälsa har Joel med stor inlevelse berättat om sina erfarenheter och kunskaper med träningen i fokus och träningen som en medicinsk förebyggande faktor. Han har med sitt personliga berättande väckt elevernas intresse för området. Vi hoppas kunna ha ett fortsatt samarbete med Joel framöver.

"Han var inspirerade och bra. vi blev tårögda"
"Väldigt fint utfört! Att han prata från en personlig historia gjorde att vår elever tog åt sig mer. Många som våga prata om sitt månde efter föreläsningen"
"Fick en inblick i hur andras liv kan vara och en förståelses för andra människor" 
"öppna upp mina ögon för träning och rörelse"Elever och lärare på Realgymnasiet .

Onlinebokning

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.